2013 m. sausio 2 d., trečiadienis

Štai ir oru atskrido-atplaukė Naujieji 2013 metai 

Nuoširdžiai sveikinu kolegas ir draugus, renginių organizatorius ir teisėjus, žodžiu - tuos, kurie savo gyvenimą sieja su oro balionais. Sveikinu žinoma sulaukus dar vienų, sportiškai aktyvių metų. Palydėdami senuosius - išeinančius metus susėdę kalbame: kokie tie metai buvo šaunūs ir sėkmingi arba ... ne :). O ateinantys, nauji metai, šiek tiek bauginantys, bet geidžiami. Juk viskas turi būti pradėta naujai: naujas sezonas, nauja reitingų lentelė, naujos pažintys, nauji išbandymai. Tame ir slypi Naujųjų metų paslaptis, juk viskas juose bus nauja.
 
Skrydis oro balionu
Skriskbalionu.lt sveikinimas
Todėl kviečiu visus aktyviai skraidyti oro balionais, visur kur kas išgalite. Netgi sapne, kiekvienas galime paskristi ir nebūtinai turime verkšlenti, kad sunku ir brangu, Naujuosius metus pasitikite su svajone ir pasistenkite, kad bent dalelė tos svajonės būtų susieta su skrydžiu oro balionu. Galbūt būtent šiais metais ir būtent Jums pasiseks ir Jūs pakilsite skrydžiui, svajonė taps realybe. 
Aktyviai sportuojančius karšto oro baliono pilotus kviečiame prisijungti ir dalyvauti visuose sportiniuose renginiuose ir varžytis siekiant sportinių tikslų. O komandų narius ir visus entuziastus noriai dalyvauti ir prisidėti renginių organizavime.
     

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą